Stark snus och starköl

Det blir fest ikväll vänner! Vi håller oss utomhus såklart och slänger på en sjuk mängd kött på grillen. Finns det något speciellt ni vill ha grillat ta med det bara så löser jag det! Jag kommer lösa feta köttbitar och hamburgare och korv för sällskapet så alla kommer ändå kunna få äta något som man vill ha. 

Men vad vore en fest utan lämplig mängd tobak & nikotin? Denna festen ska firas extra mycket, därför har jag beställt en stock siberia från SnusMe. Ärligt ni borde verkligen kolla in deras hemsida. Så sjukt praktiskt att kunna beställa snus hem till dörren sådär! Men iallafall, en hel stock siberia finnas att gotta sig på under festen. Människorna kommer ju springa längs tak och väggar efter de fått i sig så mycket nikotin. Blanda det med lite bärs så är vi alla på riktigt god väg. Känner på mig redan nu att festen kommer bli en succé. 

Kommer även passa på att köpa in massa olika dipsåser och pommes och andra snacks som man kan ha vid sidan av allt gött kött. Det blir nice med lite extra tilltugg liksom. Viktigt att inte bara supa hela tiden utan även äta mat så man inte snear och ligger och spyr hela kvällen, det vore ju fett tråkigt. Hursomhelst, festen ska vara nästa vecka på lördagen så jag hoppas ni tar med er ett gott humör och massa stora starka så ni håller er hela dagen. Eftersom vi ska grilla så kör vi igång lite tidigare än vanligt, typ runt 18 tiden. Men det borde inte vara några problem, vi håller på hela natten!

Ser fram emot att träffa er igen kära vänner. Ha det gott tills dess!