Nu tar jag tag i det

Jag gick hela förra sommaren och tänkte att jag skulle komma igång med fisket, men det blev aldrig av.

Jag har haft ett väldigt stort fiskeintresse men med åren har det tinat av, delvis för att mina vänner inte tycker om att fiska, men också för att tiden inte riktigt räcker till. 

Det går inte att åka ut och fiska en timma här och en timma där, det blir ingen bra då.

I år så SKA jag ta tag i det, jag har tillochmed tagit ner fiskeprylarna från vinden. I ärlighetens namn så trodde jag att pandemin skulle vara över till denna sommar, men som det ser ut just nu så verkar pandemin vara kvar även i år.

De flesta prylar som jag har är fortfarande aktuella, men det blev ändå att jag beställde nya fiskedrag, nya linor, ny låda och nya sportfiske glasögon.

Ja, det kanske verkar nördigt att köpa fiskeglasögon, men för er som aldrig var ute och fiskat i 5 – 8 timmar, mitt på dagen, när solen reflekterar i vattnet, ja, då vet ni inte hur jobbigt det är om man inte har ordentliga prylar.

Jag hade velat beställa alla saker från ett och samma ställe men jag vet med mig att polariserade glasögon från andra leverantörer inte håller samma kvalitet som de polariserade glasögonen som leech säljer.

Nu jäklar ska det fiskas!!