vad tror ni om träfönster?

Vad tror ni om att byta sina gamla aluminiumfönster till nya, snygga träfönster?

Jag ser att fler och fler väljer just träfönster till sina hus och jag kan ärligt säga att jag tycker om det.

till en början förstod jag inte varför folk skulle välja just träfönster, det kändes så gammalt.

Men ju mer jag ser det, ju mer upplever jag att det ger en annan känsla till huset och nu går jag själv i dom tankarna.

Vad tycker ni? Träfönster eller Aluminiumfönster?

inställd mässa 

Vi skulle ta oss ner till tyskland för att gå på en mässa. Tyvärr blev denna mässa inställd på grund av rådande situation.

Vi alla på kontoret var självklart besvikna då vi planerat detta länge och vi alla såg fram emot det. men, situationen är som den är och vi får helt enkelt gilla läget.

Anledningen till att jag skriver detta är för att jag blev så förvånad över ett företag som skulle vara på mässan.

Dom mailade oss och berättade att de skulle upprätta en video mässa. De skulle köra sin sak via video och dom som ville kunde joina vilket jag, eller alla vi tyckte var helt fantastiskt.

Vi har precis avslutat video mässan eller videokonferenser och vi är helt sålda på deras produkt och hur dom arbetar. Tack Maintmaster.

Planering

När man ska reparera en skadad ruta så ligger det mycket arbete bakom. Man måste både höra av sig till rätt företag men också veta att de som ska utföra arbetet kan rycka ut i tid.

Just nu sitter vi och gör en planering för hur vi ska arbeta vid eventuell skadegörelse och inbrott. Man kan aldrig vara för säker när man formar det. Det vi har lagt upp hittills är brandsäkerhetens strategier, skada av person och nu är vi inne på att sätta upp en direktkontakt med ett företag som kan hjälpa till och åtgärda eventuella skador på fönster eller glas.

Jag har kollat på Glasjouren och fått se att dom har glasjour som kan utföra arbete, men rycka ut när vi behöver.

Jag ska ringa dem senare denna veckan och se vad de tycker. Har ni några tips på andra säkerhetsåtgärder så får ni gärna skriva här och tipsa.

häst/ridutrustning

Tycker du som jag att häst/ridutrustning är riktigt snyggt att få in i inredningen?

Inte såpass så att det känns som att man kommer in i någons sadelkammare men ändå att du får den där lite lyxiga känslan som iaf jag tycker att hästutrustning kan ge. Som en toalettpappershållare tillverkad av ett kandarbett eller en handdukskrok i form av ett tränsbett. Jag är helsåld och har nu precis klickat hem lite grejer från: https://stably.se/

Åh så spännande!!